PREIĻU GALVENĀ BIBLIOTĒKA

Aprīlis 2024

P O T C P S Sv
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Balsošana
Kādus bibliotēkas attālinātos pakalpojumus izmantojat visvairāk?

e-grāmatu bibliotēka 3td.lv

iespēja pasūtīt grāmatu elektroniski

bibliotekāra konsultācijas pa telefonu vai e-pastu

datubāze Letonika.lv

rakstu kopiju piegāde e-pastā

novadpētniecības kolekcijas materiāli

Apmeklētāji
Šodien: 1231

Kopējais skaits: 1238673

Ludzā notika Latgales novada bibliotēku darbinieku konference

Radošas, prātīgas un neprātīgas idejas, izmantotas iespējas un sapņi, kas piepildās, ir tikai neliela daļa no tā, par ko kārtējā konferencē diskutēs Latgales novada bibliotēku darbinieki.
Konferences pirmajā dienā (24.septembrī) LNB Mācību centra vadītāja Dženija Dzirkale-Maļavkina pastāstīja par aktualitātēm bibliotekāru skaita, kvalifikācijas un profesionālās pilnveides normatīvos, bet Balvu Centrālās bibliotēkas direktore komentēja KKF projektu kvalitāti Latgales kongresa simtgades sakarā. Jaunas idejas konferences dalībnieki varēja smelties pasākumu organizatores Lailas Meluškānes un mākslinieces-noformētājas Valdas Ošiņas lekcijā “Prātīgas un neprātīgas idejas pasākumu organizēšanā un noformēšanā”. Pēcpusdienā ar savām idejām, īstenotajiem sapņiem, ikdienas pieredzi, radošiem pasākumiem un iespēju izmantošanu mūsdienīgā lauku bibliotēkā dalījas bibliotēku darbinieki no Ludzas pilsētas galvenās bibliotēkas, Riebiņu bibliotēkas, Balvu Centrālās bibliotēkas, LCB filiāles Bērnu bibliotēka “Zīlīte”, Dagdas bērnu bibliotēkas, Līvānu NCB Sutru filiālbibliotēkas, Līvānu NCB Rudzātu filiālbibliotēkas un Rēzeknes Centrālās bibliotēkas.
Konferences otrā diena (25.septembris) veltīta, lai ieskatītos bibliotēku nākotnē. Priekšlasījumu “Nākotnes bibliotēka. Attīstības tendences un prognozes” sniedza LNB Bibliotēku konsultatīvā centra galvenā bibliotekāre Māra Jēkabsone.
Profesionālo diskusiju starplaikos konferences dalībniekiem bija iespējams tuvāk iepazīties ar Ludzas pilsētu, tās kultūru un tūrisma iespējām.

28.09.2015

Uz sākumu

 
Bērnu literatūras nodaļa

Preiļu reģiona bibliotēku kopkatalogs

Registrējies šeit!

Digitālās kolekcijas

Uzdot jautājumu
Vārds Uzvārds:*
E-pasts:*
Ātrās saites